Tårtbotten
Har inte riktigt hittat något bra recept på tårtbotten förns nu!
Med detta recept blev tårtbotten luftig, hög och inte alls speciellt svår att skära itur som vissa kan vara.
Detta recept kommer jag använda! När jag gjorde denna så använde jag en form på 24 cm.
3 st | ägg |
3 dl | socker |
1 dl | kokande vatten |
3 dl | vetemjöl |
1,5 tsk | bakpulver |
-
Sätt ugnen på 175 grader
-
Vispa ägg och socker riktigt poröst.
-
Blanda mjölet med bakpulvret, tillsätt sedan vattnet och mjölblandningen växelvis i äggsmeten. Vänd försiktigt ner ingredienserna med en slickepott.
-
Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min eller tills kakan ej är smetig.
Kommentarer
Postat av: chanette
tror du ska kolla in min blogg.. överraskning
Postat av: chanette
maila mig din adress på mailen du ser här
så skickar jag vinsten
Postat av: Sandra
Åh, så bra med ett bra tårtbottenrecept! Jag tycker det är svårt att hitta annars!
Trackback