Jappbollar

Då jag slutade kl 3 idag sa jag till min dotter att hon fick väja vad vi skulle göra idag.
Hon bestämde måla med fingerfärg & göra chokladbollar.
Men jag ville testa att göra något nytt så smulade ner japp i, kan inte påstå att det smakade så mycket japp tyvärr...

250 g margarin (rumstemp)
2.5 dl strösocker
7.5 dl havregryn
1 msk vaniljsocker
1 msk kakao
3 st japp

Börja med att vispa margarin & socker.
Häll i vaniljsocker & kakao, fortsätt att blanda.
Häll i havregryn. Riv chokladen & häll i smeten.
Rulla sedan bollar av smeten. Rulla bollarna i pärlsocker eller kokos (vi tog båda)
Ställ på en tallrik, in i kylskåpet ca 30 min.



Min dotter hjälpte mej att rulla därför är det lite olika storlekar..


Kommentarer
Postat av: Mårtenssons kök

Inte alltid man lyckas få till det som man tänkt, huvudsaken de blev goda i alla fall. Fingerfärg låter riktigt kul, en perfekt kombination!

2011-09-21 @ 19:43:25
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Linda - Cupcakefluffan

låter gott med japp i

2011-09-21 @ 20:40:32
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Postat av: Martina

goda dem såg ut:)



sv: tack gumman, jo jag är rätt smal men där rätt uppsvälld men men:)

2011-09-21 @ 21:05:01
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Sofia

Oh vad det såg gott ut vännen! Blir ju riktigt hungrig hihi. Tack även för din kommentar, är lite långsam dock på att svara... Massa kramar!!

2011-09-21 @ 23:45:19
URL: http://enstorblog.blogspot.com/
Postat av: Katarina

Rolig idé att testa med japp :)

2011-09-22 @ 02:06:10
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com
Postat av: Alexandra - kärlek på tallrik

Det låter i alla fall toppengott, alltid roligt med oväntade ingredienser i recept <3

2011-09-22 @ 22:48:56
URL: http://daedalsmat.sajto.se
Postat av: Kim

Guuuud vad gott!!! Varför inte för e månad sedan??? cocos får man iof äta men resten...

2011-09-26 @ 11:08:12
URL: http://michelleangelica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0