Panacotta med vitchoklad

Igår gjorde jag pannacotta till efterätt, det är ju så underbart gott! Bland de godaste efterätterna om du fårgar mej :) Jag använde gelesocker istället för gelatin. Dels för att jag tycker att det är mycket godare & att vegetarianer kan äta det :)
Här kommer receptet på hur jag gjorde min, till ca 4-6 porioner

5 dl vispgrädde
100 g vitchoklad (anton berg)
1 dl gelesocker

Häll grädden i en kastrull, bryt chokladen i mindre bitar. Smält chokladen i grädden.
Blanda sedan i gelesockret, koka i 30 sek! Ta bort & häll upp i portionsglas. Ställ kallt minst 2 timmar.
Mins stod nog 6 timmar iallafall.
Servera gärna med någon frukt eller bär.





Hoppas att ni hade en bra nyårsafton för det hade vi!
Nu så kommer denna tid då jag bestämt mej för att vara nyttig, så det kommer vara mera nyttiga recept en tid nu :)


Kommentarer
Postat av: Vardaxlyx

God forsättning söta du! Kramkram

2012-01-01 @ 18:28:30
URL: http://vardaxlyx.devote.se
Postat av: Katarina

Jag gör också panacotta på gelesocker! Gott!

2012-01-01 @ 20:07:39
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com
Postat av: Lisa

Ja vi firade nyår här hemma med middag och med mina föräldrar, alldeles lagom aktivitet! Perfekt =)



Gud vad gott med pannacotta!! älskar!!



Allt bra med er?

Gott nytt år oxå =)

2012-01-02 @ 09:39:06
URL: http://fotolaiza.blogg.se/
Postat av: Simone

ännu har jag inte ätit vaniljpannacotta,jag gjorde en gång lakritspannacotta men ja gillade inte den alls.

vanilj kanske är godare.får nog testa,ja har fastnat för vaniljbavaroise som de säger liknar pannacotta.

2012-01-02 @ 18:03:32
URL: http://smulansbakblogg.blogspot.com
Postat av: Milli

Mmm den såg god ut =)

2012-01-11 @ 10:20:51
URL: http://millistartorochannat.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0